Examens juni 2022

Gepubliceerd op 15 juni 2022 om 20:52

De examens van juni zijn afgelopen en iedereen die mee deed aan de conditie- en krachttest EN het technisch examen heeft het examen succesvol afgerond.
Alle leerlingen hebben laten zien dat ze eigenlijk meer kunnen dan ze denken. Ze hebben het allemaal fantastisch gedaan. We zagen ook geweldig teamwork ! Kihon, Kata, Renraku, Kumite ging bij iedereen geweldig goed.

Het examen vond binnen plaats in de Dojo van sporthal de Stenge, zodat de leerlingen zich 100% konden focussen. De ramen wagenwijd open voor een fris windje, want het was warm.


We zouden eerst in zaal 2 het examen afnemen, maar dat is op het laatste moment gewijzigd i.v.m. de dansvereniging die in zaal 1 traint met gezellig harde muziek en dat is niet geschikt voor een karate examen. Gelukkig denkt de Stenge ook altijd in oplossingen !


Na afloop buiten verzamelen, waar alle ouders met spanning stonden te wachten, voor de diploma uitreiking.  Iedereen ging met een karate diploma en een nieuwe obi naar huis.

Anouk heeft na het examen afscheid genomen van ons, omdat ze andere sporten wil gaan ontdekken. Wij wensen Anouk veel plezier toe op haar nieuwe ingeslagen pad en weet dat de deur van Sotogawa altijd voor je open staat.

Tegelijkertijd lieten de ouders van Lucas weten dat zijn jongere broertje Milan proeflessen komt nemen. 

Maar nu eerst lekker uitrusten en tot maandag allemaal !

Geslaagden 9de kyu:

Tsara de Jonge, Dirk de Kater, Jenaira Slepcik, Zunduz Jimale Omar,

Wardi Alaabsy, Jasmijn Poortvliet, Zafa Jimale Omar, Jawaher Alaabsy, Lukas Poortvliet, Lucas Wehmuller.

Geslaagden 8ste kyu:

Kees Veldkamp en Leen Albakour

Geslaagden 7de kyu:

Chahd Alnader, Sven Broekhuizen, Nassim Mouloudi, Niels Broekhuizen,

Cas Simonse, Najwa Mouloudi

Geslaagden 5de kyu:

Joudi Albakour en Jesse Simonse

 

Nogmaals gefeliciteerd allemaal !